A napelemes kandeláber védi a környezetet

napelemes kandeláber

Napelemes kandeláber

Minden településen fontos az éjszakai világítás, hogy az ott élők biztonságban érezzék magukat és jól lássák az utat. A napelemes kandeláber szerencsére megoldást jelent mind az önkormányzatoknak, mind pedig a magánszemélyeknek. Az önkormányzatok csupán néhány apró engedélyt kell beszerezzenek, hogy közterületen alkalmazható legyen az említett termék.

A magánszemélyeknek semmilyen engedélyre nincs szükségük, még az építési hatósági engedélyre sem. Ami a napelemes kandelábert illeti, igen hosszú ideig képes világítani, ráadásul teljes mértékben környezetbarát. Szerencsére nagyon alacsony az ökológiai lábnyoma, valamint hosszú éveken át képes üzemelni.

Áramot nem igényel, hiszen kizárólag a napfényből látja el magát, valamint nem bocsájt ki UV és infrasugárzást. Amennyiben úgy tartja a kedve, akkor a napelemes kandeláber a tetőre is felszerelhető. Sőt, még mozgásérzékelővel is elláthatja. Ha többet szeretne megtudni a termékről, akkor érdemes elolvasnia a leírását, valamint utánajárni, hogy miként lehet hozzájutni.