Minőségi magasfényű zománcfesték

zománcfesték

Zománcfesték

A házkörüli karbantartások fontos fázisa az elemek átfestése. Erre kiválóan alkalmas a Trinát magasfényű zománcfesték, ami alkalmazható kül- és beltéren egyaránt, mégpedig fából és fémből készült elemek esetében.

A termék többféle színben és kiszerelésben áll az érdeklődők rendelkezésére a festekarena.hu webáruházban. Vízlepergető tulajdonsággal rendelkezik, taszítja a felületre jutó nedvességet, ilyen módon meghosszabbítja az átfestett felszínek élettartamát.

A tartós eredmény érdekében, a zománcfesték felvitele előtt mindenképp elő kell készíteni a festendő területet, el kell távolítani a régi réteget, majd jön a csiszolás, a portalanítás, az olaj vagy kenőanyag nyomokra szintetikus hígító szükséges.

A kültéri használat során a faelemeknél ajánlott univerzális favédő anyag felvitele, a fémeknél pedig a korróziógátló alkalmazása. Ezután következik a lényegi festés, a körülményektől függően 1-2 rétegben. A zománcfesték száradási ideje optimális feltételek mellett 24 óra, de nem árt kicsit többet hagyni.