A plüss játékhoz jó odabújni

plüss játék

plüss játék

A legtöbb gyermek egy bizonyos ponton nagyon különleges kötődést alakít ki egy bizonyos tárggyal. Legyen az egy kényelmes takaró vagy a kedvenc plüss játék, a kicsik nagyon kötődhetnek hozzá és még ahhoz is ragaszkodhatnak, hogy mindenhová magukkal vigyék.

Amikor ez megtörténik, az a tárgy sokkal többé válik, mint egyszerű játék. Ez általában akkor van, amikor elkezdik felfedezni a világot. Ez a tárgy segít nekik abban, hogy bátorságot érezzenek és gyakorolják az önállóbb életet, valamint felkészíti őket az új barátokra.

Mindezek csökkenthetik a szeparációs szorongást. A plüss játék a gyermekeknek a szeretet, a biztonság és a kényelem érzését nyújtja. Olyan érzéseket, amelyeket korábban csak anya és apa teljesített ki. Ezek különböző méretben és színben készülnek.

Az újszülötteknek az apróbb termékek az előnyösebbek, mivel azokat könnyebben meg tudják fogni. A nagyobbaknak a méretesebb plüss játék jó mókát ígér, rájuk lehet feküdni és összebújni lefekvéskor. A puha barátok mind arra várnak, hogy gyermeke legjobb barátjává váljanak.