Abaliget étterem az ínyencségek fellegvára

Abaliget étterem

Abaliget étterem

Milliók látogatnak el évente a Mecsek egyik legismertebb természeti látnivalójához, az Abaligeti-gyógybarlanghoz. A környék szépsége első látásra elvarázsol mindenkit, az Abaliget étterem pedig a finomságaival bűvöli el a vendégeit.

Ha 10 fő fölötti csoportban utazunk a helyszínre, akkor igénybe vehetjük a vendéglátóhely csoportoknak kínált ajánlatát is, ami mindenképpen kedvezőbb, mint 2-4 személy esetében az 1 főre fizetendő összeg.

Az Abaliget étterem táborozókat is ellát, 7 napon keresztül napi 5 étkezést biztosít a gyerekeknek és kísérőiknek. Ezek a menük megtekinthetőek a deneverbisztro.hu weboldalon. Ugyancsak itt lehet árajánlatot kérni.

Viszont, ha csak a párjával, családjával és pár barátjával utazna erre a csodálatos helyre, akkor is megtekintheti a portálon az Abaliget étterem gazdag kínálatát. Ennek köszönhetően, már indulás előtt tudni fogja, hogy mit falatozhatnak majd. Bárhogyan legyen is, az biztos, hogy az Abaliget étterem különleges ínyencségekkel várja a vendégeit úgy egyénileg, mint csoportokban.