Krémlikőrök számtalan ízben

krémlikőrök

krémlikőrök

Főként a nők és általában véve az édesszájú italkedvelők népszerű itala. Az alacsony alkoholtartalmának köszönhetően könnyed ízélményt kínál. Ízek tekintetében pedig nincs határ.

Gyakorlatilag a fantázia szabhat határt annak, hogy milyen kivitelben készülhetnek el a finom krémlikőrök. Selymes, karakteres jellegükkel bárkit könnyen levesznek a lábáról és ezt szó szerint is lehet érteni. Mégpedig azért, mert az alacsony alkoholtartalom elsőre talán nem is jelent problémát.

Mivel nem tartozik az erős szeszesitalok közé, ezért az alkoholt nem lehet olyan erősen érezni a krémlikőrökben. Mondhatnánk már-már itatják magukat, ezért pengeélen táncol az, aki bőszen kortyolgatja valamelyik változatot. Nagyon nehéz ellenállni a minőségi krémlikőrök valamennyi változatának.

Csak a rend kedvéért, érdemes megemlíteni a Baileys Strawberry epres változatát vagy a Mozart Black-Chocolate csokis ízét. Persze a kínálatban megtalálhatóak sok más mellett a kókuszos, marcipános, sőt, az almás pite ízű krémlikőrök is.