Aereco szellőző a könnyed szellőzésért

Aereco szellőző

Aereco szellőző

A modern kivitelű műanyag ablakok esetében egyértelműen elmondhatjuk, hogy a szigetelés kiemelkedő teljesítményű. Ez több szempontból nagyon előnyös, de ugyanakkor megvannak a hátulütői is. Mivel az ablakok nem tarthatóak folyamatosan nyitva, főleg a hideg hónapokban, ezért az Aereco szellőző kiváló megoldást tud nyújtani a felmerülő problémára.

A túlzott szigetelés következtében ugyanis gyorsan megnövekszik a helyiség párakoncentrációja, ami kedvez a kórokozók felszabadulásának. Ez a jelenség ugyanakkor a megoldást jelenti az Aereco szellőző alkalmazása révén. A szerkezet ugyanis higrosztatikus elven működik. Ennek a lényege, hogy azzal párhuzamosan, ahogy növekszik a légnedvesség tartalom, automatikusan a szellőzés mértéke is fokozódik.

Az önműködő kiegészítő utólag is beszerelhető és rendkívül hatékony. Az ablakdoktor.hu weboldalon minden további fontos információ megismerhető az Aereco szellőző felhasználásával kapcsolatban. Ha már biztosított a prémiumkategóriás nyílászárók jelenléte a lakásban, akkor oldjuk meg egyszerűen a biztonságos légáteresztést egyszerű módon!