AL KO házi vízmű kiemelkedő paraméterekkel

AL KO házi vízmű 

AL KO házi vízmű 

A házi vízellátó rendszerek kialakításával rengeteget lehet spórolni. További előnyük, hogy sokrétű felhasználást tesznek lehetővé. Az AL KO házi vízmű minőségi felépítésének köszönhetően, rendkívül hosszú élettartammal rendelkezik, ez idő alatt pedig garantált a megbízható működés.

Az AL KO házi vízmű ezen kívül kifejezetten meggyőző paraméterekkel és kedvező árral rendelkeznek. Az viszont nem mindegy, hogy melyikre esik a választás, mert vannak bizonyos tényezők, amiket szem előtt kell tartani a vásárlás során.

Nem mindegy ugyanis, hogy kerti locsoláshoz, az öntözőrendszer vízellátásához vagy nyomásnöveléshez szeretnénk használni a tetőtérben található helyiségekhez. A kisebb vízhozamot biztosító szivattyúk megfelelnek öntözés céljából, amennyiben ehhez elegendőnek számít az 1,5-3 bar nyomás. De egy kisebb nyaraló vízellátása is biztosítható az AL KO házi vízművel.

Lényeges az AL KO házi vízmű tartályának a mérete. Értelemszerűen, minél több vízre van szükségünk, annál nagyobb tartállyal szerelt változatot érdemes választani.