Az üzemanyag adalék sokféle lehet

üzemanyag adalék

Üzemanyag adalék

A Hungarolube kenőanyag kis- és nagykereskedelmi vállalat, ami online is igyekszik kielégíteni a kedves vásárlók igényeit. A hungarolube.hu webhelyen lehet rákeresni a webshop által forgalmazott minőségi termékekre. Egyebek mellett, az üzemanyag adalék is része a felhozatalnak.

Amit az adalékokról általánosságban tudni érdemes, hogy ezek olajhoz vagy üzemanyaghoz tölthető folyadékok kémiai hatóanyagokkal, amelyek jelentős mértékben képesek feljavítani az alaptulajdonságokat. Az antioxidáns tartalmúak az öregedést gátolják, a kopásvédelemre való adalékok a motort óvják a kopástól, a tisztító jellegűek pedig a káros lerakódások képződését előzik meg.

Az egyik legkeresettebb üzemanyag adalék a Kleen-Flo, ami többféle kiszerelésben és kivitelben vásárolható meg a webáruházból. Többek között négyévszakos, tisztító, fagymentesítő, dermedésgátló, valamint motoröblítő változatok is elérhetőek a széles választékból. Az rendszeres üzemanyag adalék alkalmazása révén, egészen biztosan kevesebbet kell majd a szerelőhöz vinned a gépkocsit!