Arányos az eredménnyel a Thesera kezelés ára

Thesera kezelés ára

Thesera kezelés ára

Felejtse el a megereszkedett, száraz bőrt és a ráncokat a legrövidebb idő alatt, anélkül, hogy megváltoztatná az élet ritmusát a forradalmi technológiával! A koreai kozmetikumok tűk és fájdalom nélkül teszik széppé és egészségessé a bőrt. A nem invazív Thesera kezelés ára többszörösen megtérülő befektetés. A természetesen felszívódó szálak azonnali ráncfeltöltő és lifting hatást biztosítanak.

A PDO szálakat használó anyagokkal ellentétben, az önfelszívódó Thesera szál 99%-ban természetes termék, ami biztonságossá teszi a használatát és nem irritálja a bőrt. Az alkalmazott technológia megkönnyíti a hatóanyagok behatolását a bőr mélyebb részeibe és megvédi azt a pH vagy hőmérséklet változásaitól. Ezt a fájdalommentes eljárát mindössze 1 óra alatt elvégzik. A Thesera kezelés ára szinte semmiség, ahhoz képest, ahogy a bőr a beavatkozás után fog kinézni. Annyira elégedett lesz az eredménnyel, hogy bánni fogja, amiért nem vette hamarabb igénybe.

Thesera kezelés – forradalmi program a bőrfiatalításban

Itt egy új lehetőség azoknak, akik félnek az injekcióktól, de feszes és ragyogó bőrt szeretnének. A Thesera kezelés prémium bőrápolási és egyedülálló öregedésgátló program, a nem invazív bőr felvarráshoz. A kozmetológusok ezt a fejlődést a PDO szálbehúzás új generációjának nevezik. A Thesera kezelés egy újfajta technológián alapul, amiben a felszívódó szálak nanorészecskéi áthatolnak a hámrétegeken és feltöltik a hipodermiszt, serkentik a kollagén szintézist, lifting hatásúak és felgyorsítják a sejtek működését.

Az innovatív formula aktív munkájának köszönhetően, a kívánt hatásra nem kell sokáig várni. A Thesera kezelés egyszerre 5 irányba hat: feszesíti a bőrt és erős lifting hatású, összehúzza a pórusokat és javítja az arcszínt, tonizálja és javítja a bőr rugalmasságát, kisimítja a bőr textúráját, csökkenti a ráncokat és megakadályozza azok megjelenését, valamint visszaállítja a felhám természetes térfogatát. A Thesera kezelés az a lépés a fiatalos és feszes bőr felé, fájdalom, injekciók és hosszú rehabilitáció nélkül.