Az Abus gyerek sisak garantálja a védelmet

Abus gyerek sisak

Abus gyerek sisak

A legmodernebb technológiának köszönhetően, a termék biztosítja a könnyű érzetet, emellett pedig a maximális biztonságot. Az Abus gyerek sisak komoly törésteszteken megy keresztül, mielőtt piacra dobják. A kiválasztásakor több tényezőt is figyelembe kell venni.

Nem szabad, hogy a lurkó fejére túl nagy legyen, hiszen elmozdulhat, ami által nem nyújt majd kellő védelmet. Fordított esetben, vagyis ha túl szoros, akkor pedig a nem megfelelő helyre kerülő részei kisebb sérüléseket okozhatnak.

Minél több lehetőség van a kellék méretállítására, annál praktikusabb lesz. Az Abus gyerek sisak többféle színben és mintázatban megvásárolható az üzletekből, ebből kifolyólag a csemetéje kedvére való darabot választhat. A márka speciális kollekciójával a gyermekek igényeit maximálisan ki lehet elégíteni.

Mondani sem kell, hogy az első perctől kezdve a picik védelme a legfontosabb a szülők életében. Az Abus gyerek sisak már 45 cm változatokat is forgalmaz. A webáruházakban lehetősége van minden típust megtekinteni.