Asztali zászló készítés mesterfokon

asztali zászló készítés

asztali zászló készítés

Exkluzív megjelenésű zászlót keres az irodába, tárgyalóba vagy konferenciahelyszínre? A Poliform, a kültéri, beltéri, autós és asztali zászló készítés szakértőjeként számtalan 15×25 cm-es, beltéri elhelyezésre szánt példányt készített már. Cégünk fő profilja a kiváló minőségű, beltéri és kültéri zászlók, dekorhátterek, molinók és egyéb dekorációs elemek gyártása, változatos méretekben és díszítési, illetve feliratozási technikákkal.

Transzfernyomást és hímzést is vállalunk a nálunk vásárolt zászlókra és egyéb reklámeszközökre. Az hagyományos és az asztali zászló készítés során is minden esetben egyedi igények szerint, korrekt határidővel dolgozunk. A meglévő hatalmas árukészletünkből pedig, már akár most is kiválaszthatja az Önnek megfelelő darabot és néhány kattintással meg is rendelheti azt. Mire jó az asztali zászló?

Ez az apró tárgy, egyrészt az irodákban, tárgyalóteremben, diplomáciai és sportdiplomáciai eseményeken, vagy akár a recepción elhelyezve is kiemelt jelentőségű arculati elem egy cégnek vagy szervezetnek. Különösen akkor, ha kiváló alapanyagból, igényes kidolgozással készül. Az általunk gyártott asztali zászlók, akár aranyszínű sodrott díszzsinórral és rojtokkal is megrendelhetők. Az ezüst, illetve sárgaréz színben elérhető, csavart vagy teli talpú zászlótartó nem tartozék, azt minden esetben külön kell megvásárolni.