Az anyanyelvi cseh magyar fordító tolmácsol is

cseh magyar fordító

Cseh magyar fordító

Néha magánszemélyek is megpróbálkoznak fordítással és csak lektorálást kérnek tőlünk. Ha olyan valaki próbálkozik, aki nem ismeri a hivatalos dokumentumok nyelvezetét, akkor általában olcsóbb, ha szakfordítóink végzik el a munkát, mivel az általunk foglalkoztatott cseh magyar fordító pontosan ismeri az ilyen fajta dokumentumok terminológiáját.

Mindenki tudja, hogy a személyi dokumentumoknak külön nyelvezete van, tehát a cseh magyar fordító ilyen esetben nem szó szerint fordít. A szó szerinti fordítás szerződések, használati utasítások és egyéb olyan dokumentumoknál lehetséges, amelyek nem jogi nyelvezettel íródnak. Irodánk vállalja weboldalak fordítását is, hiszen sok cég terjeszkedik hazánkból a Cseh Köztársaság irányába és fordítva.

A cseh magyar fordító mindkét nyelvi irányba fordít és tolmácsol, igény szerint. A személyes dokumentumok fordítását nemzeti színű szalaggal és pecséttel látjuk el, mivel a hivatalokba beadott iratokhoz ez szükséges. Irodánk rövid határidővel is fogad fordítási munkákat.