Az asztali lámpa funkciói, jellemzői

asztali lámpa

asztali lámpa

A világítás fontos tényezője az otthonunknak. A nem megfelelő fény hiányát az ember hangulata, közérzete is bánhatja. Legyen az egyszerű asztali lámpa vagy hatalmas, csillogó csillár, fényforrásokra szükség van. Az egyre divatosabb LED izzók energiatakarékosak, a fenntartható jövő alapjai.

Mivel hosszú ideig működnek, bármilyen világító eszközről van szó, megéri ezt a típust választani. Az egyik leggyakoribb jelenség az otthonokban az asztali lámpa. Látjuk az íróasztalon, a komódon, a nappaliban, de még az előszobában is. Van, amelyik csupán hangulatfényhez ideális, például gyerekszobákban, folyosókon és vannak, amelyeket olvasáshoz választunk vagy az irodába, az íróasztalra szánjuk. Csekély helyigényüknek köszönhetően könnyen mozgathatóak. A bőséges kínálatnak hála, garantáltan megtalálja azt a darabot, amelyik Önnek a legkedvesebb.

Akár asztali lámpa, akár mennyezeti vagy állólámpa vásárlása előtt áll, érdemes 4000-5000 Kelvin közötti tartományból választania, mert azok a természetes fényhez legközelebbi spektrumok.