Nincs rosszabb az unalmas szertartásvezetőnél

szertartásvezető

szertartásvezető

Életünk során rengeteg fontos esemény történik, de mindig lesznek olyan pillanatok, amelyek nem ismétlődnek meg gyakran. A szertartásvezető tudja, hogy a menyasszonynak és a vőlegénynek mindennél fontosabb az esküvő, hiszen jó darabig nem fogják újra átélni. Igaz, hogy ma már nem feltétlenül a halálig húzzuk a boldogító igent, de azért megpróbálkozunk vele.

Sok pár azt hiszi, hogy a ruhájuk, az ételek vagy a helyszín bőven elegendő a működő naphoz, pedig a szertartásvezető is hozzá tud tenni. Biztosan voltunk már olyan esküvőkön, ahol annyira unalmas beszédet mondtak, hogy alig vártuk a nagy csók pillanatát és percet amikor végre mehetünk enni.

A szertartásvezető feladata, hogy ne csak a menyasszony és a vőlegény hallgassa őt, hanem a vendégek is. Ha pedig bele tud csempészni pár kellemes poént, akkor azonnal lesik majd minden szavát. A szertartásvezetőnek ismernie kell a párt, figyelnie kell a kinézetére és jól meg kell gondolnia mit mond pontosan. Érdemes megbízható céget megbízni vele, hogy még tökéletesebb legyen a pillanat.

Így lesz tökéletes a Nagybetűs Nap

A Nagybetűs Nap egyet jelent a hónapokra visszanyúló szervezkedésekkel, feladatokkal. A lánykérés boldog pillanatában a lányok alig várják, hogy felpróbálhassák a hófehér ruhákat, a férfiak pedig csendben meghúzzák magukat a háttérben. A Nagybetűs Nap tényleg egyetlen napot szokott jelenteni, általában pár óra alatt vége, éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy miként készülünk fel a feladatainkra.

Az egyik gyakori eset, hogy a szerelmespár mindent saját maguk szerveznek meg, ez azonban leterhelő szokott lenni és nem mindig végződik jól. A másik lehetőség az, hogy megkérjük a barátokat és a rokonokat, hogy segítsenek egy kicsit, bár itt is történhetnek kellemetlen baleseteket.

Ha azt akarjuk, hogy a Nagybetűs Nap tényleg jól alakuljon, akkor inkább bízzuk magunkat a profik segítségére. Innentől kezdve nincs más dolgunk, mint hátra dőlni és élvezni a pillanatot. Engedjük, hogy az a pár óra tényleg rólunk szóljon és táncoljunk hajnalig a legjobb barátainkkal.