Az autókulcs ház gyorsan kicserélhető

autókulcs ház

Autókulcs ház

A reggeli nagy sietségben, kapkodásban simán megtörténhet, hogy kiejtjük a kezünkből a kocsikulcsot. Ettől függetlenül még kinyílik az ajtó, de lehet, hogy az esés nyomai látszanak rajta. Tulajdonképpen a megrepedt autókulcs ház még nem olyan nagy probléma. Persze érdemes minél előbb kicseréltetni, hogy idővel ne legyen nagyobb baj.

Ugyanis a repedések, ha megtelnek vízzel vagy más szennyeződéssel, az érintheti a belső szerkezetet, ami zárlatot okozhat és ennek megjavítása nem kis összegbe kerül. A szakember tanácsa az, hogy egy pótkulcs mindig legyen kéznél, arra az esetre, ha netán a slusszkulcs használhatatlanná válik, ezzel elkerüli a kellemetlen pillanatokat.

A bicskakulcs nagyon praktikus, egy gombnyomással kiugrik és használat után visszapattan. A táskában vagy a kabát zsebében is kicsi helyet foglal és biztonságos. Az autókulcs ház védelmet nyújt, ezért vigyázni kell rá, hogy ne sérüljön. Ha mégis, akkor ne várjon sokat a kicserélésével, hanem keresse a szakembert, aki rövid időn belül orvosolni tudja a problémát!