Az autós gyorstöltő telefontartónak is megfelelő

autós gyorstöltő

autós gyorstöltő

Bizony sokszor előfordul az a helyzet, hogy éppen indulás előtt merül le az okostelefon vagy utazás közben. Pánikra semmi ok, mivel az autós gyorstöltő mindössze félóra alatt 0-ról 80%-ra tornázza fel az okostelefon töltöttségi szintjét.

Ez igazán nem nagy ár azért, hogy újra működőképes legyen a készülék, hiszen így is négyszer gyorsabban láthatjuk el energiával a merülőfélben lévő mobilt, mintha hagyományos módon töltenénk. A legmodernebb változatok pedig további előnyökkel is rendelkeznek.

A BlitzWolf autós gyorstöltő többféle változatban is elérhető. Már csak a vezeték nélküli mivoltuk miatt is nagyon népszerűek, hiszen a kábelekkel sem kell bajlódni.

A műszerfalra és szivargyújtóban rögzíthető típusok egyaránt praktikusak, hiszen így nemcsak töltők, hanem telefontartók is. A több portos kialakítású autós gyorstöltő megbízhatóan és tempósan veszi kezelésbe a gyengélkedő akkumulátort. A blitzwolf.shop webáruházban a legjobb ár/érték arányú darabok találhatóak, dizájnos külső jegyekkel ellátva.