Bármikor újra programozható az autóriasztó távirányító

autóriasztó távirányító

Autóriasztó távirányító

A biztonság nagyon fontos tényező, főleg akkor, amikor értékről van szó. Ennek fényében teljesen érthető, ha az autóriasztó távirányító eltűnése komoly riadalmat kelt bennünk. Azonnal elkezdjük forgatni a fejünkben az eseményeket, hogy azt mi hagytuk el vagy valaki szándékosan szabadított meg tőle, hogy a későbbiekben visszaélhessen ezzel.

Bármi is legyen az oka, a lényeg, hogy valamilyen formában a vezérlőt pótolni szükséges. Szerencsére erre van hatékony megoldás, így nem fog kelleni a későbbiekben csak a pótkulcsra hagyatkozni. Természetesen az autóriasztó távirányító pótlása érdekében megéri szakemberhez fordulni. Szükség lesz a gépkocsi gyártási adataira és a járműre is.

Ha szeretnénk biztosra menni, akkor a régi kulcs kódját érdemes blokkoltatni, hogy biztosan senki ne tudja az ajtót az eredetivel kinyitni. Nem elég csak az autóriasztó távirányító helyettesítése, hiszen a programozás a lényege a dolgoknak. Ezt a folyamatot az utokulcsmasolas.com munkatársai gyorsan megoldják. Amint ez elkészült máris gond nélkül használható tovább a kocsi, de a távirányítóra megéri jobban ügyelni.