Biztonságot kínál a bicikli gyerekülés

bicikli gyerekülés

Bicikli gyerekülés

A kerékpározás olykor csak egy hobbi, míg máskor komoly sport, amit rendszeresen igyekszünk űzni. Az egészség megőrzéséhez egyértelműen jól jön a gyakori mozgás, amire a testnek komoly szüksége van. Gyakran megesik, hogy a közlekedés remek alternatívájaként értelmezhető a tekerés. A bicikli gyerekülés felhelyezésével elérhető, hogy ne csak mi magunk, hanem a lurkó is szállítható legyen.

A kis utastársunk biztonsága ugyanakkor mindenekelőtt való. Érdemes erre kiemelt figyelmet fordítani, hiszen a kezdeti pozitív vagy negatív élmények teljesen meghatározóak lesznek a pici életében. A bicikli gyerekülés egyértelműen úgy lett kialakítva, hogy gondoskodjon a fej, hát, valamint a lábak magas biztonságáról. A külön lábtartó éppen erre szolgál.

A biztonsági öv pedig olyan rögzítést tesz lehetővé, ami megakadályozza lurkó kiesését. A bicikli gyerekülés egyszerűen a helyére illeszthető, valamint onnan levehető, így amikor nincs arra szükség, bátran félretehetjük. Legyen szó oviba járásról vagy hosszabb túrákról, a gyermek könnyed szállítása egyszerűen megoldható.