Fokozza a kényelmet a fan coil termosztát

fan coil termosztát

Fan coil termosztát

A modern ember az életének jelentős részét zárt terekben tölti. Nem meglepő módon, főként azok, akik otthonról dolgoznak, a saját lakásukban tartózkodnak leginkább. Ez nagyban megfordult a régi értékekkel szemben, amikor a beltér általában csak pihenésre volt használatos és minden más odakint zajlott a szabadban. Itt jön képbe a fan coil termosztát.

Maga a fan coil olyan klimatizálásra ad lehetőséget, ami a melegítésen túl, alkalmas hűteni is. Erre a forró nyári időszakokban van gyakran igény. Megéri tehát a 2 az 1-ben rendszert választani, amennyiben cél a valóban komfortos környezet létrehozása. A fan coil termosztát szerepe, hogy ellássa a vezérlés feladatát. Többféle kivitel létezik, így mindenki az igényeinek megfelelő módon tud válogatni a kínálatból.

A megadott paraméterek függvényében történik a hőmérséklet szabályozása, a ventilátorok és szelepek vezérlésén át. A fan coil termosztát a modern gépészeti rendszerek azon vívmánya, amit nem érdemes ma már mellőzni. A kényelem garantálása még sohasem volt ilyen egyszerű.