Trapézlemez kedvező összegért

trapézlemez

Trapézlemez

Egy sokrétűen felhasználható, egyszerű megoldást keres műhely, iroda, melléképületek, netán egy gyorsan kivitelezhető garázsépítést tervez? Kerítés, oldalfali burkolat vagy tetőfedés esetén is az egyik legegyszerűbb univerzális megoldás a trapézlemez alkalmazása, mivel rendkívül gyorsan szerelhető és pénztárcakímélő is egyben.

Ipari, mezőgazdasági vagy otthoni célokra is kiválóan alkalmas, rengeteg színben, kivitelben, vastagságban kapható a Blachotrapéz weboldalán. Antikondenzáció filcréteggel is, ami megakadályozza a pára miatt lecsapódó kondenzvíz létrejöttét. Ráadásul, ha több mint 80 négyzetméter trapézlemezt vásárol, a kiszállítás ingyenes!

Elérhetőek horganyzott, alucink réteggel kezeltek és festett trapézlemez variációk is, tehát biztosan megtalálja az Önnek leginkább megfelelő változatot. A színes és poliészter réteggel ellátott trapézlemez minden esetben tűzihorganyzással, passziválással kezelik, sőt, még egy védőlakk réteget is kap, ezzel biztosítva a biztonságos felhasználást.