Fürdő felújítás egy lépésben csempefestékkel

csempefesték

csempefesték

A fürdő és a konyha burkolatának felújítása nem egyszerű feladat, kétszer is meggondolja az ember, hogy belevágjon-e. A régi csempe leverése, elszállítása rengeteg porral, piszokkal járó feladat, a hangzavarról nem is beszélve, amivel ez a tevékenység jár.

Manapság a burkolatok ára és a mesteremberek munkadíja is az egekbe szökött, így mindenképp mélyen a zsebünkbe kell nyúlni burkolatcsere esetén. Van azonban egyszerűbb megoldás, amellyel időt, pénzt és nem utolsó sorban energiát spórolhatunk. A csempefesték egy rendkívül praktikus festékfajta, amellyel a felújítás szinte gyerekjáték.

Ráadásul úgy lett kifejlesztve, hogy nem kell alapozó és más festék a tökéletes eredmény eléréséhez, mert a csempefesték közvetlenül használható mázas vagy nem mázas felületre, és a végén sincs szükség lakkozásra. A két komponens összekeverése után a zsírtalanított, tiszta csempefelületen használható két rétegben. A rétegek között 4 óra száradási időt kell hagyni és a második réteg száradása után kész is az ellenállóan ragyogó, új felület.