Valódi bőr női pénztárca

női pénztárca

női pénztárca

Mindenkinek fontos, hogy a pénzét, bankkártyáit teljes biztonságban, lehetőleg egy helyen tudja tartani, amihez elengedhetetlen egy tágas, remek kialakítású erszény. Praktikus jellegén túl, jó, ha a női pénztárca mutatós és tartós.

Ezért érdemes a valódi bőrből készült példányok közül választani, amit nyugodt körülmények között tehetünk meg a taskam.hu webáruház felületén. Az online szaküzlet gazdag kínálatában felfedezhető például a piros bőr női pénztárca is, ami RFID védelemmel van ellátva. Ennek köszönhetően, a tulajdonosa adatai teljes biztonságban vannak. Ha ennek kinyitjuk a cipzáras rekeszét, akkor 2 hosszanti, 1 aprótartó és 6 kártyatartó zsebet találunk.

A mindennapok során és fontos alkalmakon egyaránt remek társ lehet ez a modern, strapabíró kiegészítő, hiszen letisztult megjelenésével mindenhol megállja a helyét. Mivel bőr alapanyagból készült, így tartós jellege kétségtelen, tehát ez a női pénztárca hosszú éveken keresztül kiszolgál. A designja elegáns, remek kinézetű, szép kialakítású.