Gildan póló, mint a tartósság szinonimája

gildan póló

gildan póló

A munkavédelmi ruha nemcsak védelemre szolgál, hanem szavatolnia kell a kényelmes munkavégzést is. A Gildan póló pedig pontosan ilyen. De mégis milyen a jó munkaruha? Honnan ismerjük fel? Egyáltalán milyen szempontokat vegyünk figyelembe? Gondolhatjuk, minek ezt túlbonyolítani, munkavégzésre elég egy régi, kinyúlt, de jól bevált póló, amit már úgysem sajnálunk. Aztán felpróbálunk egy Gildan pólót és a véleményünk máris megváltozott.

Egy kifejezetten fizikai munkavégzésre szánt textilben kevésbé izzad, nem viszket az ember és nem gondolkodik folyamatosan azon, mikor fog nagy reccsenéssel végigszakadni az anyag. A webáruházunkban nagy választékban kapható Gildan póló. Leginkább a cégeknek ajánlunk, hiszen a felületük tökéletesen alkalmas logó nyomására. Extrém mozgással járó sporttevékenységre is kimondottan alkalmas.

Kínálunk láthatósági pólókat is, ami egy biztonsági tényező, a magas kényelmi faktorok mellett. A méretezés amerikai szabvány, ezért pontos mérettáblázattal segítünk ügyfeleinknek a megfelelő választásban. A munkavédelmi cipő sokaknak a trampli, kényelmetlen, hordhatatlan kategóriát képviseli. Milyen lehet a munkavédelmi sportcipő? Ma már teljesen megszokott, hogy egy-egy cég komplett öltözékkel látja el munkatársait, hiszen az erre vonatkozó munkavédelmi szabályok is meglehetősen szigorúak.

A cipőkre is vonatkozik mindez. Az egyes típusok az előírásból fakadó védelmi funkciók miatt egyszerűen nélkülöznek minden esztétikumot és látszatra minden kényelmet is. Egy sokkal kellemesebb kategória viszont a munkavédelmi sportcipő. Kevesebb védelmi funkcióval rendelkezik, viszont szellős, könnyű és még esztétikus is. Sőt, a Coverguard márkajelzésű lábbelik kimondottan stílusosak! Azt is fontos hangsúlyozni, hogy webshopunk igyekszik a szabvány mellett, a hordhatóságra is figyelni, az összes termék esetében.

A munkavédelmi sportcipők ebben is kiemelkedőek. Azoknak ajánljuk, akik nem végeznek túl veszélyes munkát, de fontos számukra, hogy tartós, kényelmes és szellős darabban végezzék a teendőjüket egész nap.