Italdiszkont évszakonkénti kínálata

italdiszkont

italdiszkont

Az alkoholos italok szezonja soha nem múlik el. De az Italdiszont vásárlói az időjárás függvényében más-más italokat részesítenek előnyben. Nyáron a legtöbben a hideg söröket, illetve a koktélokat fogyasztják szívesebben, így az ezek alapjául szolgáló tömény italok fogynak jobban.

A borok közül inkább a hidegen fogyasztható rosék, illetve a szintén hűtést kedvelő fehérborok a keresettek. A pezsgő mindig sláger, szinte nincs olyan évszak, hogy ne vásárolnák azok, akik ezt az italt kedvelik.

Az őszi, téli időszak az Italdiszkont oldalon is a vörösborok, a konyakok ideje, hiszen ezek az italok a nehezebb ételek mellé kedveltek, ezek pedig a hideg idő beálltával kerülnek terítékre az emberek többségénél.

Az Italdiszkont webáruház követi a megrendelési trendeket és ennek függvényében gazdagítja a kínálatát. Az áruház viszonteladókat és éttermeket is kiszolgál, amiről erre megbízott kollégáinknál, illetve az oldalon külön opcióban lehet érdeklődni. Mindig vannak utolsó darabos akciók is, amelyeket a rövid lejáratú termékek között lehet megtalálni, természetesen az eredetinél kedvezőbb áron.