Gyors és olcsó megoldás a medence fóliázás

medence fóliázás

medence fóliázás

Medence építés vagy felújítás során felmerül a kérdés, hogy milyen anyaggal burkoljuk a belső falat. A hagyományos kő- vagy mozaik csempe burkolatok divatja leáldozóban van, a helyüket egyre inkább a korszerű és praktikus medence fóliázás veszi át. A medence fóliázás egyre szélesebb körben való elterjedtségének oka a számtalan előnye a kőburkolatokkal szemben.

Komfortérzet szempontjából egyértelműen előnyösebb a sima, egyenletes felület, aminek a hidegérzete sem olyan, mint a kőnek vagy csempének. A kivitelezése jelentősen olcsóbb és egyszerűbb, mint a burkolási munkálatokkal kialakított medence belsőnek, arról nem is beszélve, hogy egy fóliacsere igen gyorsan, akár 2-3 nap alatt is végrehajtható por, piszok és zaj nélkül.

A rendkívül széles szín és minta választékban kapható medence fólia alapanyaga a PVC, ami egyben vízzáró rétegként is funkcionál, UV-álló és strapabíró burkolatot képez a medence falán. Renoválás esetén tehát, gyors, olcsó és könnyen kivitelezhető megoldás a medence fóliázás, az egyedi végeredmény kialakításáért.

Profi medence építés Győr térségében is elérhető

Hazánkban az egyre hosszabb és forróbb nyarak indokolják, hogy a kerttulajdonosokban felmerül az igény egy saját kerti medence létrehozására. Mivel a medence építés Győr térségében is elérhető szolgáltatás, az álmodozást könnyen tettek is követhetik, és megteremthetjük a kerti paradicsomunkat, központban a hűsítő medencével.

Az sem jelent problémát, ha nyár végén pattan ki az ötlet a fejünkből, ugyanis a medence építésre nem a nyári, hanem az ősztől tavaszig tartó időszak a legideálisabb. Amennyiben profi kivitelezést szeretnénk, a medence építés Győr térségében a medenceepites.net weboldalon megrendelhető, érdemes azonban gyorsan dönteni, mert a cégnél akár fél-egy éves várólista is lehetséges.

A betonozási munkálatokat általában még ősszel elvégzik, hogy a medence környékére frissen visszatöltött földnek a téli időszakban legyen ideje tömörödni. Ezután következik a tavaszi tereprendezés és a nyári szezon beállta előtt jönnek az utolsó munkálatok, a fóliázás, feltöltés, gépészeti szerelés és a medence átadása.