Gyümölcstorta forma különböző méretekben

gyümölcstorta forma

Gyümölcstorta forma

Régebben, amikor még nem voltak olyan modern tortaformák, akkor a piskóta kiszedése igazi rémálom volt. Abban az esetben, ha nem volt megfelelően kikenve, akkor csak darabokban lehetett kiszedni a belőle a sütés után. Azonban a tapadásmentes bevonattal ellátott mai modern gyümölcstorta forma állandóan ugyanazt a garantált eredményt hozza.

Már nem kell azon aggódni, hogy vajon szép lesz-e a végeredmény, vagy inkább bolti tortát kell majd vinni az eseményre. A gyümölcstorta forma bordázott peremének köszönhetően, önmagában is gyönyörű. Ez nagyon kedvelt, hiszen tele van rengeteg finom és egészséges gyümölccsel és mennyei piskótával. A gyümölcstorta forma már rengeteg méretben megvásárolható manapság.

Kis gyakorlás után mindenkinek meglesz a kedvenc mérete, amihez megvan a tökéletes recept. Azt is érdemes figyelembe venni vásárlás előtt, hogy nagyjából hány szeletes torta szokott elfogyni a családban. Illetve jelentősebb alkalmakra remek ötlet megvenni egy nagyobbat, hogy biztosan jusson mindenkinek.