Használt számítógép legalább 1 éves jótállással

használt számítógép

használt számítógép

Ha valami olcsó, még korántsem jelenti azt, hogy ne lehetne tökéletes állapotban. Miért vegyük mindig a legújabbat, legdrágábbat, amikor az igényeink kielégítéséhez egy másodkézből származó modell is ugyanúgy megállja a helyét?

Nem származhat hátrányunk a használt számítógép megvásárlása esetén sem. Főleg, ha az üzletet az ebyte.hu webáruházban kötjük. A felhozatalban szereplő összes használt számítógép ellenőrzött körülmények között kerül ki a virtuális piactérre.

A vállalat szakemberei gondosan átvizsgálják az összes gépet, ami alkalmas lehet értékesítésre. Értelemszerűen, ha szükség van rá, akkor kicserélik az alkatrészeket is.

A websopban a használt számítógép megvételével egyidejűleg teljesítménynövelésre is van lehetőség, némi felár ellenében. Videokártya, alaplap, processzor, lemezleolvasó és még számos kiegészítő, illetve hardver is beszerezhető az üzletből. Mindenképpen érdemes végigböngészni a kínálatot, hiszen mindegyik termékre legkevesebb 1 éves garanciát szavatol a forgalmazó.