Iktatókönyv a precíziós feladatokhoz

iktatókönyv

Iktatókönyv

Az iktatás folyamata a tőkés gazdaság és a kereskedelem elterjedésével született meg. Az iktatókönyv az iratok nyilvántartásához nélkülözhetetlen, sorszámokkal ellátott nyomtatványa, amit ügyviteli adatok és dokumentumok visszakövethető tárolására használnak. Ezt a fontos tételt Ön is megvásárolhatja az OfficeMarket webáruházából, ahol még számtalan hasznos irodaszer áll a vásárlók rendelkezésére.

Az iktatókönyv 100 darab A4 oldalt tartalmaz, amelyek sorszámokkal lettek ellátva. A bejegyzések befogadására szánt sorok felett megjelenik az adott táblázat összefoglaló címe. A jegyzőkönyv szakszerű vezetéséhez elengedhetetlen a kiváló minőségű írószer. A kínálatban Ön is találhat olyan típusú tollat, ami biztosan nem hagyja cserben a munkavégzés folyamán.

Az iktatókönyv mellett, irodai kisgépek és egyéb nyomtatványok is megvásárolhatóak a webáruházban. Kapható egyebek mellett kézi átutalásos megbízás, menetlevél, pénztárelszámolás, átvételi elismervény és még temérdek dokumentumtípus, amelyek segítik az egyes munkakörök alá tartozó hatékony feladatvégzést.