Thomas Sabo charm több országban elérhető

Thomas Sabo charm

Thomas Sabo charm

Azt nem tudni, hogy a magyar hangzású név mögött milyen nemzetiségű gyökér rejlik, de az tény, hogy az ékszerkollekciók évről-évre meghódítják a vásárlók szívét. A Thomas Sabo charm általában karcsatra akasztható, de van, aki medálként viseli valamilyen egyszerű láncra függesztve.

Tavasszal és ősszel jelentkezik a tervezőcsapat új kollekcióval, de a Thomas Sabo charm minden új kollekcióban jelen van. Ugyanis ezeket a kis ékszereket nagyon kedvelik a hölgyek, mivel számtalan stílusban készülnek, így sokfajta ruha mellé illeszthetőek.

A népszerű árak is hozzájárulnak a vásárlási kedv növeléséhez. A legtöbb ezüstből készül, csinos kövekkel vagy zománcdíszítéssel. Vannak aranyozottak is, amelyek alapja szintén 925 ezüst. A Thomas Sabo charm tervezőcsapata jó ízléssel és üzleti érzékkel készíti el az újabbnál újabb terveket, mindig követve az aktuális trendeket.

Ezek stílusa igen változó, de éppen ezért készül belőlük annyi fajta, hogy mindenki megtalálhassa a neki tetszőt. Aki személyesen szeretné átvenni, azoknak érdemes a bolti készlet alakulását is fegyelembe venni, ami a weboldalon fel van tüntetve.