Játszószőnyeg kontrasztos színekkel

játszószőnyeg

játszószőnyeg

Szeretne gyermekének egy biztonságos helyet a játékhoz, ami egyben a fejlődését támogató kreatív tér is? Egy játszószőnyeg mindkét szerepet betölti. A piacon sokféle változatot találhat ezekből. Vannak olyanok, amelyek habszivacsból vagy szövetből készültek és vannak kisebb-nagyobb csemetéknek szánt változatok is. Ezek a hagyományos szőnyeg alternatívájaként és a kicsi fejlődésének támogatására is kiválóan alkalmasak.

Típustól függően, különböző módon ösztönöznek: merész színekkel, textúrákkal és felcsatolható kiegészítőkkel. Ennek köszönhetően, a csemetéje különböző ingereknek lesz kitéve, ami megakadályozza, hogy unatkozzon. A játszószőnyegek legegyszerűbb fajtái kis szőnyegekre hasonlítanak és habszivacsból készülnek, illetve néha úgy néznek ki, mint egy puzzle. De ez még csak a kezdet, mert a szőnyegek változatosak, gazdag szín- és formavilággal, kiegészítőkkel és funkciókkal rendelkeznek.

A választáskor vegye figyelembe, hogy a kislánya vagy kisfia milyen életkorban kezdheti el használni azt! Sok modell már születéstől kezdve használható. Egy vonzó játszószőnyeg rendkívül hasznos lehet a szülőknek is, akiknek lesz hová tenniük a kicsikét, mert így biztonságosan elszórakozik az érdekes kiegészítőkkel.

Babafészek a pihentető szundikáláshoz

A babaöböl lényegében egy hordozható kiságy, ami nagyjából akkora, mint egy mózeskosár. A szerkezeteknek különböző típusai létezik. A babafészek roppant kényelmes, mégis masszív habszivacs alapból áll és lélegző párnával rendelkezik, ami kívülről körbeöleli a babát, hogy az anyaméhben tapasztalt érzést utánozza. Nem mérgező és környezetbarát anyagokból készül, továbbá tökéletesen könnyű, hogy mozgatni tudjuk a házban vagy bepakolhassuk az autóba, ha a kicsivel kalandozunk.

A babafészek használatának nagy része azt a célt szolgálja, hogy a mózeskosáron kívül legyen egy biztonságos hely, ahová letehetjük a csöppséget, amikor szükségünk van a kezünkre. Napközben arra is használhatjuk, hogy a baba szundikáljon benne. Amikor pedig éppen nem szunyókál, a babafészek nagyszerű alternatívaként működik azokon az első napokon, amikor a kicsike még nem áll készen arra, hogy kint legyen a szabadban.

Egy újszülött sokkal kényelmesebben érzi magát egy kisebb és hangulatosabb térben. Amint azt már említettük, a babafészek használható nappali alvásra, de éjszakai pihenésre nem szolgál. Magával viheti a nyaralásra, így a kicsinek megszokott környezetben lesz lehetősége elszundítani. A hordozható táska, ami a fészekhez jár, nagyon könnyen szállíthatóvá teszi.