Bútorajtó a tér esztétikájához

bútorajtó

bútorajtó

Amint a szakemberek, a barkácsolók is olyan alapanyagokat keresnek a megalkotandó bútorokhoz, amelyeket hosszú élettartam és a könnyű tisztíthatóság jellemez. Utóbbi tulajdonság halmozottan fontos a konyhába való bútorajtó esetében, mivel arra főzés közben gyakran rácseppen olaj, víz, stb…

Ezért optimális választásnak minősül a Forest PVC és az akril változat. A PVC ajtófrontok továbbfejlesztett színazonos PU élzárással is rendelkeznek, a frontok hordozóanyaga pedig MDF lap.

A jól kiválasztott bútorajtó nemcsak remek funkcionalitást, hanem esztétikai értéket is hozzáad a belső térhez. Stílusossá és egyedivé lehet ezekkel tenni az enteriőrt.

Az ajtók anyagukban és stílusukban egyaránt különböznek, például modern lakásokban, helyiségekben gyakran alkalmaznak üveges ajtófrontokat, mert azok tágítják a teret és beengedik a természetes fényt a helyiségbe. A minimalista enteriőrökbe a letisztult felületű bútorajtó fajták illenek, hiszen az egyszerű vonalvezetésükkel hozzájárulnak a tér tisztaságához és rendezettségéhez.