Kabin bőrönd gazdag felhozatalban

kabin bőrönd

kabin bőrönd

A 40x55x20 cm méretű kézipoggyász az egyik legnépszerűbb típusú koffer, a hátizsákok és a kompakt táskák mellett. Szinte az összes légi fuvarozó vállalat, még a fapados légitársaságok is szigorú követelményeket támasztanak a kabin bőrönd méretekre és súlyokra vonatkozóan.

Az utóbbi időben csökkentették a megengedett tömeget, ezért minden gyártó azzal küzd, hogy miként tudná csökkenteni a termékek súlyát, új tervezési megoldásokat és fejlesztéseket kínálva. Mire kell figyelni a kabin bőrönd kiválasztásakor? Mindenekelőtt azt tanácsoljuk, hogy ne rohanjon azonnal egy szuper könnyű poggyászt vásárolni! Időnként egy semmiségnek tűnő 150-200 gramm különbség is csábítónak tűnhet, ám kritikusan befolyásolhatja az erőt és a tartósságot.

Tekintse meg a borond-aruhaz.hu webárruházban az olyan globális gyártók modelljeit, mint az American Tourister, a Samsonite vagy a Roncato, akik a legmagasabb szintű minőségellenőrzést végzik. Óriási választékot kínálunk a felsorolt márkák kabin bőröndjeiből, így minden utazó kiválaszthatja az ideális példányt.