könyvelés

Könyvelés

Nagyon fontos egy vállalkozás esetében, hogy a pénzügyi dolgai rendben legyenek, máskülönben komoly büntetésekre számíthat. Egyre több az olyan vállalkozó, aki a könyvelés feladatát egy direkt erre szakosodott cégre bízza. A Helvetia Consulting Kft. már több mint 20 éve végzi kis-, közép- és nagyvállalkozások teljes bérszámfejtését, pénzügyi, adózási támogatását Győr területén és környékén. Érdemes ezekhez a szakemberekhez fordulni, mert számos esetben tudnak szakszerű támogatást nyújtani. A könyvelés elvégzése mellett, segítenek például a cégalapítás során, szükség esetén pedig jogi segítséget is nyújtanak.

Igény szerint összeállítják a pályázati anyagokat, megoldják a pályázati eljárások során felmerülő problémákat is. Hosszú távú munkakapcsolat kialakítása a céljuk, a munkatársak kiváló szakértelmükkel nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy a klienseik vállalkozása sikeres legyen. Az a vállalkozó, aki nincs megelégedve a saját könyvelőjével, akár év közben is fordulhat ehhez a céghez a könyvelés elvégzése érdekében.

Szaktudást igényel a könyvelés

Egy könyvelőnek mindig jól informáltnak kell lennie, lépést szükséges tartania a folyamatosan változó adójogszabályokkal és bevallási kötelezettségekkel. Csak így lehet a könyvelés kifogástalan, ami minden cégnél alapelvárás. A Helvetia Consulting Kft. többnyelvű szolgáltatást nyújt ügyfeleinek, német és angol nyelven. A kollégák sokéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, ráadásul folyamatosan képezik magukat. Nekik a könyvelés nem okoz fejtörést, gyorsan és pontosan elvégzik azt. Ezt a szolgáltatást kiegészítik szakszerű NAV álló adótanácsadással és bérszámfejtéssel.

Így az ügyfelek cégének pénzügyei egy kézben lesznek és nem lesz szükség arra, hogy különálló szolgáltatókat bízzanak meg. Ily módon csökken az adminisztráció, a találkozókkal elpazarolt idő és a bizalmas információk megosztása. Ha az Ön célja a könyvelés megrendelése, akkor célszerű felvennie a kapcsolatot az említett szakértőkkel a helvetiakft.hu weboldalon található elérhetőségek valamelyikén és nem fogja megbánni a döntését.