Kellemes hangulatot ad az aroma diffúzor

aroma diffúzor

aroma diffúzor

Minden évszakban kellemes hangulatot biztosítanak az illóolajok. Az aroma diffúzor szárazgőzt juttat a lakótérbe, miközben apró molekulákra töri a tartályában lévő vizet és illóolajat. Ennek az eredménye, hogy ugyanaz a mennyiségű olaj sokkal tovább képes illatosítani a helyiséget, ahol elhelyezték, mint egy mécsessel működtetett párologtató.

Az illatosításon felül, kihasználva az illóolajok aromaterápiás hatásait, az aroma diffúzor segít egyenletesen eloszlatni a levegőben a benne lévő olajat, aminek eredménye, az adott illat folyamatos szinten tartása. Amennyiben ez terápiás jelleggel történik, ez a folyamatosság nagy előny. Sokan használják légzőszervi problémák esetén, illetve kisgyermekeknél.

Mivel ez egy kiegészítő terápia, fontos a rendszeresség. Az aroma diffúzor ezt jellegénél fogva biztosítani tudja. A berendezés esztétikus fa és üveg kombinációja, egyszerű vonalai a legtöbb lakásba megfelel. A készülékben a vizet pótolni kell. Amikor kipárolog nem károsíthatja az eszközt, hiszen bizonyos vízszint alatt az automatikusan kikapcsol.