A fátyolmaszk simogatás a bőrnek

fátyolmaszk

Fátyolmaszk

Bőrünk rengeteg toxikus hatásnak van kitéve, így néha megérdemli az extra kényeztetést. Nem véletlen, hogy a koreaiak feltalálták a fátyolmaszk erejét, ami 20 perc alatt teljesen újjá varázsolja a kinézetünket. Legyen szó egy hétvégi kényeztetésről vagy valamilyen fontos eseményről, a maszk azonnali és látványos eredményeket produkál.

Mi a titka? Amikor veszünk egy krémet, akkor nagyon keveset viszünk fel az arcunkra és mindig ugyanazokat a vitaminokat kapjuk meg. A maszkok azonban rengeteg esszenciát tartalmaznak, így extra vitaminként fog a bőrünkre kerülni, ami 20 perc alatt teljesen magába szívja.

Úgy is mondhatnánk, mintha egy hatalmas koktélt innánk meg, ami minden szükségletünket kielégíti, csak itt az arcunk kapja a főszerepet. Ráadásul rengeteg fátyolmaszk közül tudunk választani, így megkereshetjük a kedvenceinket. Az a legjobb, ha többet is kipróbálunk, hogy a bőrünk bizonyítsa be, hogy melyik működik valójában és utána legalább hetente egyszer végezzük el a tisztító rituálét.