Kerti szék többféle változatban

Kerti szék

Kerti szék

Elég sok mindent és jó sokáig ki kell bírniuk a kerti bútoroknak. Az időjárás viszontagságaitól kezdve egészen a terhelésig, számos dologgal szemben ellenállónak kell lenniük, különben elég hamar tönkremennének. Persze a gyenge minőségbe mindig könnyen bele lehet szaladni, ezért nem árt körültekintőnek lenni a kerti szék rendeléskor, hiszen ilyen termékeket nemcsak egyetlen szezonra választunk, hanem azt szeretnénk, hogyha minél tovább tartanának.

A webáruházban található kerti szék is ebbe a kategóriába tartozik. A súlya megtévesztő lehet, hiszen könnyed kivitelnek örvend, viszont ez nem azt jelenti, hogy egy megtermett felnőtt ember testsúlyát ne bírná el. Az anyagának köszönhetően, rendkívül masszív és stabil változatai léteznek ma a kerti széknek, amelyekből a Curver és az Allibert modellek egyaránt helyet kaptak a választékban.

Mindegyiknek megvan a maga sajátossága, ami általában a formatervezésben rejlik. A kerti székek között megtalálhatjuk a hagyományos változatokat, de a modern és retro stílus sem maradhatott ki a repertoárból. Emellett a praktikum szempontjából sokaknak a helytakarékos megoldások jelentenek előnyt.

Ebből az aspektusból az összecsukható kerti székek kimondottan előnyösnek számítanak, mivel a tárolásukhoz nincs szükség sok helyre. Nem árt, ha a fix modellek mellett akad néhány összecsukható kerti szék is a tárolóban. Amikor vendégek érkeznek, akkor máris hellyel kínálhatjuk őket, a távozásuk után pedig azonnal összepakolhatjuk az üresen maradt kerti székeket. A stílus és a típus mellett, természetesen a kényelmi szempontokat kiemelten fontos figyelembe venni.