Milyen helyeken használható a lépésálló Nikecell?

lépésálló nikecell

lépésálló nikecell

A Bachl gyártotta EPS 100 expandált polisztirol hőszigetelő és terhelhető lemezek számtalan helyen elengedhetetlennek bizonyulnak. A lépésálló Nikecell termék vízszigeteléssel védetten a talajjal érintkező helyeken, födémekben, padlókban tudja megmutatni igazán, hogy mire képes.
A padlók esetén fontos, hogy az normál terhelhetőségre legyen tervezve. Sőt, alkalmazható ez lapostetők esetében is, ahol fontos az egyenes rétegrendű, nem járható megoldás. Milyen további előnyökkel rendelkezik a lépésálló Nikecell? Igazán hatékony a hőszigetelő képessége, egyáltalán nem nagy a súlya, illetve jó tulajdonsága az is, hogy kellő módon szilárd és stabil.

Mivel könnyen alakítható és igazán egyszerűen telepíthető, nem is csoda, hogy a szakemberek szívesen dolgoznak vele. Ami pedig mostanság igazán fontos, hogy a természetre és az emberi egészségre káros alapanyagokat nem tartalmaz. A lépésálló Nikecell hővezetés tényezője 0,035 W/mK.
Fontos tudni tartós tárolásnál, hogy a lemezeket ultraibolya sugárzástól, valamint a hővezetési tényező változásának elkerülése érdekében víztől védeni szükséges. A fent bemutatott feltételek teljesülése mellett a produktum korlátlan ideig felhasználható. Kétségtelen, hogy mostanság azért van sokak vásárlási listáján az első helyen a lépésálló Nikecell, mert egy energiatakarékos megoldást jelent. A használatával jelentős fűtési költség takarítható meg.

Új csempe a fürdőszobába? Segít az építőanyag.hu

Egyre többen vágnak bele a fürdőszoba felújításába. Mitől is lesz teljesen új hatása a vizes helyiségnek? Természetesen a csempétől. Számtalan változatban kapható ez az építőanyag.hu weboldalán. Óriási a választék itt, ezért hamar megtalálható a színben, méretben és mintázatban is tökéletes darab.
Mire kell figyelni a vásárláskor? Az építőanyag.hu csapata rég tudja, hogy elsőként a külső fogja meg az embert. Nem ajánlatos persze itt megállni, és csak az esztétikum alapján dönteni. A konyha csempe kapcsán a minőségre, tartósságra is figyelni kell. Persze azt sem egyszerű megállapítani, hogy melyik konyha csempe tart majd évekig. Azonban ebben segíthetnek az építőanyag.hu szakemberei.