Minden, amit a hámlasztóról tudni érdemes

hámlasztó

hámlasztó

Az elhalt bőrsejtek eltávolítása a koreai bőrápolás egyik alapvető lépése. Ősszel és télen ehhez érdemes figyelembe venni a savakat tartalmazó hámlasztó készítményeket, amelyek tisztává, egészségessé, puhává és ragyogóvá varázsolják a bőrt. A kozmetikai körökben peelingnek nevezett folyamat felfrissíti és revitalizálja a bőrt.

A savak gyengéden hámlasztják az elhalt hámsejteket, kiegyenlítik a bőr tónusát, simán, puhán és hidratáltan tartják azt. Egy jó hámlasztó használata után a bőrsejtek megújulnak, a faggyúmirigyek működése normalizálódik, javulnak az anyagcsere folyamatok. Az eredmény már az első kezelések után látható.

Zsíros és problémás bőr esetén a kezelést hetente egyszer vagy kétszer megismételhetjük. Nagyon száraz bőr esetén azonban kéthetente egy alkalmazás is elegendő. A savas hámlasztó termékek 10 kezelésből álló kúrákban is alkalmazhatóak, de a vélemények szerint, legalább 7 alkalommal kell használni ezeket, a maximális hatás eléréséhez. Ha a hámlasztó alkalmazása után ki kell menned a szabadba, mindenképpen használj fényvédő krémet!