Minden igényt kielégítő irodakonténer

irodakonténer

Irodakonténer

Az idő nagyon fontos tényező, amit gyakran számításba kell venni, főleg amikor munkavégzésről van szó. A kitelepült munkakörnyezetben általában szükség van olyan helyiségekre, ahol a logisztikai feladatokat lehet megfelelően elvégezni. A kellően felszerelt irodakonténer jelenléte tehát ilyen esetekben nagyon hasznos tud lenni. Amikor nincs lehetőség egy külön épület felállítására, hiszen az túl költséges lenne és amúgy is felesleges munkafolyamatokat követelne, akkor a mobil megoldásokra megéri támaszkodni.

Az irodakonténer felépítése

Nincs szükség külön alapra, fal- és tetőszerkezet komplex kialakítására, mert bőven elég egy egyenletes talajfelszín, amire máris telepíthető az irodakonténer. A tengeri áruszállításból jól ismert tárolók, a megfelelő technikai háttér birtokában könnyedén alakíthatóak. Minden feltétellel rendelkeznek, amire csak szükség van a komoly munka során.

Biztonságosak, jól szigeteltek, egyszerűen mozgathatóak, bővíthetőek. Az irodakonténer többféle változatban beszerezhető, vannak standard, WC-vel és tusolóval is kiegészített változatok. A gstgroup.hu webfelület munkatársai ugyanakkor nagyon rugalmasak, ami az irodakonténer tervezést illeti, így teljesen igényre szabott variánsokat hoznak létre. Ha szükség van konyhára, étkezőre, esetleg pihenőrészre, az sem jelent problémát.

A csepp- és pormentesen zárható rendszerek, hő- és hangszigetelése kiváló. A fűtés és légkondicionálás egyszerűen megoldható bennük. Nagyméretű ablakok beillesztése sem okoz nehézséget. Az irodakonténer padló- és födémszerkezete acélmerevítéssel van ellátva. Remekül bírják a terheléseket. Az oldalfalak horganyzott lemezzel borított famerevítést kapnak, vastag hőszigeteléssel, stílusos megjelenéssel.