Paróka szalon elégedett vendégekkel

Paróka szalon

Paróka szalon

A természetes hajból készült póthajak csodálatos lehetőséget kínálnak arra, hogy Ön mindig úgy nézzen ki, mintha most jönne a fodrásztól. Ezek viselése nagyon kényelmes a legújabb és modern anyagok miatt, amiket a gyártásuk során használnak. A paróka szalon vendégei, a természetes póthajaknak hála, mindig stílusosan és a lehető legtermészetesebben néznek ki.

A Rose Hair paróka szalon termékeinek modern gyártási technológiái lehetővé tették a póthajak súlyának jelentős csökkentését, ami pozitív hatással van a viselés közben tapasztalt kényelem szintjére is. A legújabb modellek egyszerre könnyűek és kényelmesek.

A paróka szalonban megvásárolható modellekben a hölgyek mindig ellenállhatatlanul és nagyon magabiztosan mutatnak, mert a termékek mérete tökéletes lesz a számukra. Jó hír az is, hogy a természetes póthajak gondozása nem nehéz. Ezek könnyen ápolhatóak, vághatóak és formázhatóak, otthoni körülmények között is, a kapott frizura pedig sokáig tart. Látogasson el Ön is a paróka szalonba, ahol csodálatos választékot talál a legmodernebb megjelenésű modellekből!

Teendők póthaj tulajdonosoknak

Annak, aki parókát visel, tudnia kell, milyen fontos annak karbantartása. Míg egy minőségi póthaj gyakran megkülönböztethetetlenül hasonlíthat a természetes frizurához, a megfelelő ápoló termékek segíthetnek, hogy ez hosszabb ideig így maradjon. Ezért fontosnak tartjuk elmerülni a paróka mosása és ápolása témájában, hogy segítsünk azt sokáig természetes, egészséges állapotban tartani.

A póthajak ápolása során van néhány kulcsfontosságú dolog, amit megtehetünk, hogy hosszabb ideig egészségesek maradjanak. A megfelelő termék használatától kezdve a tárolásig, ezek a teendők egyszerűen beépíthetőek a napi rutinba, de a végén nagyszerűen kifizetődnek.

Paróka mosása speciális termékekkel

Akár természetes, akár szintetikus parókánk van, a megfelelő formázó termékek használata kulcsfontosságú. A sampon és kondicionáló károsíthatja a póthajat, ami miatt az kuszának és természetellenesnek tűnhet.

Tároljuk helyesen!

A paróka helyes tárolása segít abban, hogy tovább tartson. Amikor nem viseljük, akkor állványon tartsuk. Ez segít megakadályozni, hogy összekuszálódjon vagy furcsa helyeken gyűrődjön.

Mossuk és fésüljük rendszeresen!

Bár a paróka mosása sokak által került tevékenység, mégis fontos ezt rendszeresen megtenni. A legtöbb szakértő azt javasolja, hogy a paróka mosása 8-10 hordásonként történjen és ne feledjük utána állványon tárolni, hogy megszáradhasson.

Az is fontos, hogy rendszeresen fésüljük meg a póthajat, még akkor is, ha nem mostuk meg, hogy segítsen simán tartani. Ehhez, amíg nedves, használhatunk széles fogazatú fésűt. Ezt a viselések között is rendszeresen tegyük meg, hogy sima és egészséges maradjon.

A tilalmakra is fektessünk hangsúlyt!

Ahogyan vannak kulcsfontosságú dolgok, amiket a paróka mosása és ápolása érdekében meg kell tenni, ugyanúgy van sok olyan dolog, amit el kell kerülni, hogy elősegítsük a hosszabb élettartamot. Néhány, talán pillanatnyilag nem tűnik olyan nagy dolognak, de hosszú távú hatással lehet a póthajra.

Ne használjunk forró hajformázó eszközöket!

Ez különösen fontos a szintetikus parókák esetében. A hő károsíthatja a természetes hajból készült termékeket is, ami miatt azok egészségtelennek tűnhetnek. Ha mégis formázni szeretnénk, használjunk hő nélküli eszközöket és hőmentes módszereket.

Ha természetes hajból készült póthajat viselünk, akkor nem kell tartani egy kicsit több hőtől, de először használjunk hővédőt. A hajszárítóval pedig csak csínján bánjunk és próbáljunk meg minél többet használni a hideglevegős szárítást.

Ne aludjunk parókában!

Csábító lehet egy hosszú nap végén ágyba bújni, de fontos figyelni arra, hogy ne aludjunk parókában. Ez károsíthatja a hajat, göndörödést és összegubancolódást okozhat, sőt, a póthaj alapját is károsíthatja. Lefekvés előtt mindig vegyük le és tároljuk megfelelően!
Ne ússzunk vagy zuhanyozzunk parókában!

Bár a paróka mosása megnedvesíti a terméket, nem jó ötlet túlzottan sok víznek kitenni azáltal, hogy a fejünkön viselve zuhanyozzunk vagy ússzunk, ugyanis összegubancolódik és a klór vagy a só károsíthatja.