Mindenki kedvence az ADAMO hinta állvánnyal

Gyakran a szülő legnehezebb feladata a gyermek elaltatásában rejlik. Persze, a megfelelő eszközökkel ez is egyszerűbb lehet. Remek segédeszköznek bizonyul az ADAMO hinta állvánnyal. Igazából egy bölcsőhintáról van szó, amit nem csupán csecsemőknek fejlesztettek ki. Annyira profi, megbízható és tartós a szerkezet, hogy akár 3 éves korig, 15 kilogrammig lehet használni.
Az ADAMO hinta állvánnyal megvehető a hazai Pindurka Bababoltban is. Természetesen ez már az első napokban, a születést követően bátran használható. Amint hazatér a csöppség a korházból az anyukával, már rendelkezésre is állhat az eszköz. Csak természetes alapanyagokból és textilekből épül fel, ami fontos is, hiszen minden szülő a legjobbat akarja a gyermekének.

Az ADAMO hinta állvánnyal egy pontban rögzíthető, ami azt jelenti, hogy mindig másképpen mozog: nyugodtan alkalmazható bölcsőhintaként, ülőhintaként, rugóshintaként. Szinte garantálható, hogy több hónap után sem tudja megunni ezt a csöppség. Előnye, hogy egyszerűen tudja fejleszteni az egyensúlyt, a szem és kéz koordinációt, illetve egy idő után erősíti a lábakat és segít felkészülni a babának a nagy mozgások beindításában is.

A járás első lépése a járóka

Szerencsére megvehetők manapság azok az eszközök, amik könnyedén segítenek a kicsiknek felkészülni az önálló járásra. Habár tény, hogy a járóka egy kicsit korlátozza a baba mozgástartományát, teljesen egyértelmű, hogy egy remek segédeszközről van szó. Egy cseppet sem akadályozza a járóka abban, hogy mindent figyelemmel kísérjen. Ha adott a járóka, akkor a kislány vagy kisfiú biztonságos közlekedhet otthon ide-oda, illetve olyan védett közeget teremthet meg vele a szülő, ahol semmi baj nem érheti a kicsit.
Ez idő alatt, tehát amíg a járókában van a gyermek, a szülő végezheti a napi teendőit. Úgy lehetetlen egyről a kettőre jutni, ha másodpercenként ki-berohangál a szobából a konyhába, majd onnan vissza az apuka vagy anyuka. Tehát világos, hogy mennyire praktikus tud lenni a járóka, szülőnek és gyermeknek egyaránt. Számos változatban megvehető a járóka a pindurka.hu oldalon.