Az abszintról egy picit bővebben

abszint

abszint

Manapság már bármilyen szeszes nedűt egyszerűen be lehet szerezni és szinte mindenki tudja, hogy melyiket hogyan érdemes a lehető legjobban elfogyasztani. Van egy azonban, nevezetesen az abszint, amiről a mai napig kevés szó esik, illetve azok közül, akik kipróbálták már, sokan nem kedvelik, de csak azért, mert nem ismerik az ideális fogyasztási technikát.
Az abszint legfőbb összetevői a fehér ürömfű és az ánizs. Továbbá gyógynövények és fűszernövények sokasága, egyes esetekben gyümölcsök gondoskodnak az abszint különleges szín és ízvilágáról. Vannak olyan fajták, amiknek az alkoholtartalma 45%-os, de megvehetők azok is, amik elérik a 83%-ot.

A premiumitalnagyker.hu felhozatalában nagy sikert arat a 89,9 fokos abszint. Érthető hát, hogy miért nem szabad ezt tisztán inni. Népszerű továbbá az is, amelyiknek az egyik fő alapanyaga az édeskömény. A régebbi receptek szerint, bizony egy lényeges összetevőnek számított. A webshop oldalára látogatva hamar megtalálhatók azok fajták, amik biztosan mindenkinek tetszeni fognak. Megéri megtekinteni a bolt felhozatalát.