Minőség és elegancia jellemzi a Beluga vodkát

Beluga vodka

Beluga vodka

A prémium kategóriába tartozó szeszesitalokra jellemző, hogy megjelenésükben és összetételükben is hozzák a minőséget. A méltán híres Beluga vodka arany és ezüst színekkel játszó palackjai azonnal megragadják tekintetünket. A márkának több terméke van, de mindre jellemző, hogy összetevőiben megtalálható a kiváló minőségű méz, zab és máriatövis kivonat.

Az ízében letisztult, zamatos, fűszeres aromákkal gazdagított Beluga vodka odafigyeléssel készül. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy kristálytiszta szibériai vizét olyan helyről nyerik, aminek 300 km-es körzetében nem található ipari létesítmény. Az italt orosz lepárlómesterek precíz, aprólékos munkája teszi tökéletessé.

A nemzetközileg elismert márka támogatja a sportot, erről tanúskodik Transatlantic Racing és Allure nevű vodkája, amivel a hajózást és a lovaspólót támogatja. A vadászok előtt a Beluga vodka Hunting Berry és Hunting Herbal névre keresztelt palackokkal tiszteleg. Az utóbbi két kiadást a markáns, zord telet is túlélő gyógynövényekből alkották meg.