Akkus fúró eltérő teljesítménnyel

akkus fúró

Akkus fúró

Fúrni-faragni, csavarozni, előbb-utóbb kell minden háztartásban. Ahhoz viszont, hogy ezen feladatokat gyorsan elvégezhesse, olyan készülékre lesz szüksége, ami ideális teljesítménnyel rendelkezik. Vásárlás előtt tehát mindig mérje fel a pontos igényeit és ahhoz mérten válasszon az akkus fúró kivitelek között. Többségében, a kisebb munkákhoz elég a 1,6-12 V-os rendszer.

A 18 V feszültség leadására képes típusok már nagyobb kihívások teljesítésére is alkalmasak, miközben a 40 V kiszolgálja az ipari igényeket. A legtöbb akkus fúró csavarbehajtásra ugyanúgy ideális. Természetesen, ehhez át kell állítani a nyomatékot, amit egyetlen mozdulattal megtehet.

A kellően modern Li-ion aksik gyorsan feltölthetőek, hosszú időn keresztül megtartják az energiát, valamint éveken keresztül gond nélkül működnek. A legtöbb modern akkus fúró már szénkefe nélküli, úgynevezett BL motorral van ellátva, ami tovább növeli az élettartamot és csökkenti a karbantartási költségeket. Válasszon tehát okosan és fektessen be a magas értékekbe!