Mit jelent a DHT blokkoló?

dht blokkoló

dht blokkoló

A dihidrotesztoszteron, röviden a DHT folyamatosan termelődik a szervezetben, a tesztoszteron hormont átalakító enzimek munkájának tulajdoníthatóan. Azoknál a férfiaknál, akiknek a hajtüszőik érzékenyek erre az anyagra, előbb-utóbb androgén alopécia jelentkezik. A DHT blokkoló okozta nagymértékű hajvesztés lassú folyamat, ez a hajhagymák éveken, évtizedeken tartó sorvadásával jár. Ilyenkor a hajszálak elvékonyodnak és a növekedésük üteme, ideje egyaránt rövidebbé válik.

Van megfelelő megoldás a DHT blokkoló nyomán létrejött hajhullásra vagy egyszerűen el kell fogadni a jelenséget? Nos, erre tökéletes megoldás egyelőre nincs, sok mellékhatással járnak ugyanis a hajnövekedést serkentő kezelések, de mégsem állítják helyre a régi dús hajkoronát. Drága műtéti eljárással valamennyire lehet ezen a gondon segíteni, viszont ez csak átrendezi, nem pótolja a hajszálakat. A DHT blokkoló hatását jelentősen lehet csökkenteni a még működőképes hajhagymák megerősítésével, ami elérhető a Varga hajhullás elleni cseppek használatával.

Akkor a hajszesz mire jó?

Bármilyen okból kezd el erősen hullni a hajunk, egy hatékony készítmény alkalmazásával valamelyest enyhíthető a gond. Hogy pontosan a hajszesz mire jó, azt megtudhatjuk a vargacseppek.hu weboldalon olvasható leírásból. A hajhullás elleni hajszeszek egyik nagy előnye, hogy az ezekben lévő vitaminok, ásványi anyagok és aminosavak közvetlenül a hajhagymákhoz juttathatóak. A legjobb változatok ráadásul olyan összetevőket is tartalmaznak, amelyek serkentik a fejbőr keringését.

De mégis, a hajszesz mire jó? Nos, a hajhullás megszüntetésére, de vigyázni kell a választásnál, mert ha sérült a fejbőr, akkor érzékenyebben reagálhat a hajszesz számos összetevőjére. Ilyen esetben előfordulhat, hogy tovább fokozódik a hámlás, viszketés, kiszáradás. Ezért célszerű természetes alapanyagokból előállított termék mellett dönteni, mint a Varga hajcseppek. Ebben csak hatásos gyógynövény kivonatok találhatóak. Kérdezi, hogy ez a hajszesz mire jó? Rendszeres használatával megoldható a hajhullás problémája.