Munkavédelmi szandál a hőség idejére

munkavédelmi szandál

Munkavédelmi szandál

A munkavédelmi bakancs viselése sok helyen manapság már alapvető követelmény. A tűző napsütésben dolgozóknak azonban működhet opcióként a munkavédelmi szandál is, de csak abban az esetben, ha nem kötelező előírás rájuk nézve a teljesen zárt lábbeli viselése. Ez természetesen elsősorban attól függ, hogy milyenek a fennálló munkakörülmények és milyen veszélyekkel kell adott esetben számolni.

A munkavédelmi szandál szintén magas minőségi követelményeknek kell megfeleljen, hiszen általában egész napos viseletként funkcionál és folyamatosan biztosítja az álló munkavégzéshez szükséges komfortot. A talpak megfelelő alátámasztásához elengedhetetlen az ortopédiai szempontoknak megfelelő kialakítás.

A sarokrész elnyeli a rezgéseket, ez pedig jótékonyan hat az egész gerincoszlopra nézve. A munkavédelmi szandál orrmerevítéssel és csúszásmentes talprésszel rendelkezik, ezért az olajos felületeken is erős stabilitást biztosít. A kialakítás révén, egész nap megfelelően tud szellőzni a láb, ami meggátolja a gombás megbetegedések kialakulását.