Hogyan tartható meg a hegyikristály hatása?

hegyikristály hatása

Hegyikristály hatása

A fehér szín minden más színt magába foglal. A kristályok közül az átlátszó hegyikristály hatása hasonló összefogó jelentőséggel bír. Ez a kő erős energetizáló hatása miatt kiválóan alkalmas energetikai munkára. Meditációban, reikiben, masszázsban és drágakő terápiában használják. Olyan problémák esetén, mint a migrén, hegyikristályt helyezhet a homlokcsakrára.

Viselheti a bőrén vagy a ruházatán, hiszen a hegyikristály hatása így is érvényesül vagy elhelyezheti megfelelő helyen, például az otthonában, hogy megvédje a kívülről jövő negatív hatásoktól. A ház körül a földbe helyezheti, hogy megállítsa a negatív földsugárzást. A követ feltölthetjük a napsütéssel, a telihold fényében vagy a földben, így a hegyikristály hatása folyamatos marad.

A hegyikristályt gyakran használják más kövekkel kombinálva elixírként, mert fokozza a többi kő hatását és általános vízminőségi javulást biztosíthat. Ideálisan együttműködik a jadelvak, hematittal, topázzal és általános erősítő hatása van. A hegyikristály hatása jótékony lehet a tályogokra (külső), migrénre, görcsökre, menstruációs panaszokra, (hát)fájdalmakra, lumbágóra, égő lábra, hasmenésre, influenzára, gyomor-, szem-, fülbántalmakra, anginára, hidegrázásra, (ideg)gyulladásra és epilepsziára.

Csökkentheti a vérzést, a duzzanatot, csípőfájdalmat, honvágyat, bőrkiütéseket, viszketést, pattanásokat, hajhullást, májpanaszokat és izzadt lábakat. Aranyér esetében is segíthet a hegyikristály-elixír (külsőleg alkalmazva), de a depresszió, az álmatlanság, a határozatlanság ellen, valamint a szorongás csökkentésében is jó eredményeket mutatott.