Cluedo társasjáték a detektívregények izgalmával

Cluedo társasjáték

Cluedo társasjáték

Napjainkban a gyermekek sajnos egyre több időt töltenek el az okostelefon vagy számítógép társaságában. A szülőknek nehéz feladat az, hogy olyan játékokat, elfoglaltságokat találjanak, amelyek elvonják a lurkók figyelmét ezekről az eszközökről. A Cluedo társasjáték azonban annyira érdekes és szórakoztató, miszerint az ember azt veszi észre, hogy a csemete inkább ezzel játszik, mint az okostelefonnal.

A játék elsősorban a nagyobbaknak szerez örömteli perceket, az olyan 8 éven felülieknek, akik szeretnek kicsit borzongani, taktikázni, rejtélyeket megoldani. A Cluedo társasjáték közben rengeteg új készséggel és képességgel lehet gyarapodni, hiszen fejlődik a fantázia és a logika is.

A klasszikus változatban a játékosok egy vérbeli detektívregény szereplőinek a bőrébe bújhatnak. Átélhetik azt a kellemes borzongást, izgalmat, amit az ilyen tematikájú könyvekben olvashatunk. A Cluedo társasjáték ugyanakkor segít abban, hogy az egész család tartalmasan töltse a szabadidejét otthon vagy egy kirándulás, nyaralás alatt.