A Dobble játék az ügyességről szól

Dobble játék

Dobble játék

A gyorsaság és az ügyesség nem születik az emberrel, de bárki által fejleszthető. A Dobble játék pontosan erről gondoskodik, amihez olyan kártyajátékot talált ki, amit könnyű megtanulni, ráadásul többféle variáció szerint alkalmazhatjuk. Általánosságban kétféle gyerek létezik, az egyik imádja a kártyákat, a másik pedig utálja.

Érdemes már egészen kicsi korától szoktatni arra, hogy közös időt tölt el a családdal, így később nem a képernyő előtt akar majd ülni, hanem inkább játszana. A kártyákban az a jó, hogy többen leülhetünk és közösen nevethetünk. Nem muszáj komoly szabályokra gondolni, vannak egészen könnyű és inkább ügyességi feladatok is.

A hasonló formákhoz nagyon gyorsnak kell lennünk, de ha egyszer ráérzünk az ízére, akkor onnantól kezdve könnyű lesz. Az egészben az a legjobb, hogy a legkisebbek is becsatlakozhatnak, miközben a felnőttek ugyanúgy élvezik. A Dobble játékhoz ügyesség kell, de biztosan nevetni fogunk, tehát a szórakozás is garantálva van! Már 6 éves kortól ajánlott.