Olcsó megoldás a napelemes közvilágítás

napelemes közvilágítás

Napelemes közvilágítás

A települések kiadásainak jelentős részét teszi ki a közvilágításra elhasznált energia árának kifizetése, ezért nem meglepő, hogy egyre több helyen gondolkodnak alternatív megoldásokban. Többek között, szóba jöhet a napelemes közvilágítás is, a költségek lefaragásának érdekében.

A szerkezeteket meg lehet rendelni az amtechnik.hu webáruházból, aminek ilyen jellegű termékei egymás után nyerik a vonatkozó pályázatokat. Természetesen, a napelemes közvilágítás eszközeinek elhelyezése előtt, bizonyos engedélyek beszerzésére van szükség. Nagyon sok előnye van ezen világításnak, amiket megismerhetünk az említett oldalon található leírásból.

Az viszont nyilvánvaló, hogy jelentős megtakarítás valósítható meg és tulajdonképpen ez az első számú cél, tehát nagyszerű befektetésnek minősül ez a megoldás hosszútávra is. Mivel a napelemes közvilágítás a Nap sugaraiból nyeri az energiáját, így a villanyszámla összegét jelentősen lecsökkenti. Elegendő 25 méter távolságra elhelyezni egymástól a kandelábereket.